Bel ons op 0488 48 38 88

Huishoud

 

  

Huishoudartikelen vindt u bij onze winkel in Kesteren, vlak bij Ochten. We hebben een zeer divers assortiment, zodat u alles wat u nodig heeft gemakkelijk op één plek vindt. Bij het samenstellen van ons assortiment houden wij rekening met de laatste trends, waardoor u altijd de nieuwste huishoudartikelen koopt in onze winkel nabij Ochten.

 

Huishoudartikelen kopen in onze winkel in de buurt van Ochten

 

In onze winkel in Kesteren, goed bereikbaar vanuit Ochten, kiest u uit ruim 5.000 huishoudartikelen. De producten variëren van schoonmaakartikelen tot serviezen, van glaswerk tot bestek en van portemonnees tot pedaalemmers. Onze inkopers kennen de internationale markt en houden alle trends nauwlettend in de gaten. Hierdoor vindt u bij Novy Boorsma altijd een actueel assortiment.

 

Onze winkel vol huishoudartikelen speelt in op de lokale behoefte

 

Het zeer uitgebreide assortiment aan huishoudartikelen in onze winkel wordt samengesteld op landelijk niveau en afgestemd op de nationale behoefte en verkoopcijfers. Om een assortiment te bieden dat voldoet aan de lokale en regionale vraag van onze klanten in regio Ochten, hebben we onze huishoudartikelen uitgebreid met aanvullende artikelengroepen. Ook heeft u per artikelgroep keuze uit verschillende producten. Dus of u nu op zoek bent naar een mooi theelepeltje, een droogmolen voor de was of een groter huishoudelijk apparaat zoals een friteuse: u vindt het bij Novy Boorsma. Naast huishoudartikelen vindt u hier bovendien ook bakartikelen en artikelen voor de tuin.

 

Bestel nu uw huishoudartikelen bij ons

 

Bij ons vindt u alle artikelen voor in huis tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over een specifiek product? We helpen u graag, neem contact met ons op voor advies op maat! Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen, bel hiervoor naar 0488-483888 of stuur een e-mail naar info@novykesteren.nl.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten