Bel ons op 0488 48 38 88

Speelgoed

 

 

 

Ben je op zoek naar een speelgoedwinkel in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden? Bij Novy Boorsma vind je een groot assortiment traditioneel speelgoed. In onze winkel bestaat de basis uit de bestverkochte speelgoeditems van het land, die worden aangevuld met lokale behoeften.

 

Speelgoed bestellen bij onze speelgoedwinkel in omgeving Rhenen, Lienden en Opheusden

 

In onze speelgoedwinkel in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden vind je zowel creatieve en fantasierijke als educatieve speelgoeditems. Ook hebben we een grote collectie LEGO voor kleine en grote kinderen. Onze speelgoedafdeling valt onder Toys2Play, een landelijk werkende organisatie met ongeveer 400 winkels. Toys2Play is vooral gericht op dorpskernen met een regionale functie, zoals onze speelgoedwinkel in Kesteren, in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden. Naast speelgoed, vind je bij ons ook vele andere producten, bijvoorbeeld huishoudartikelen en campingartikelen.

 

Vul je eigen verjaardagsbox bij Toys2Play

 

Ben je binnenkort jarig en wil je zeker weten dat je allemaal leuke cadeautjes krijgt? Vul dan je eigen verjaardagsbox bij onze speelgoedwinkel in Kesteren, dicht bij Rhenen, Lienden en Opheusden. Hoe werkt het? Kom twee weken voordat je je verjaardag viert naar de winkel, waar onze medewerkers je graag helpen om je verjaardagsbox te vullen met speelgoed. Vervolgens zetten we deze op een vaste plek in de winkel, zodat je familie en vrienden gemakkelijk een cadeautje voor je uitzoeken. Bovendien krijg je van ons een leuk presentje én een gratis setje van tien uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest. Verstuur deze kaarten op tijd naar je familie en vrienden, want daarop staat dat ze bij Toys2Play een cadeautje voor je kunnen uitzoeken. Er zitten veel voordelen aan de verjaardagsbox:

  • Je krijgt altijd het cadeau dat je graag wilt hebben.
  • Je familie en vrienden zijn snel klaar met uitzoeken en weten zeker dat je er enorm blij mee bent.
  • Je krijgt nooit iets dubbel.
  • Je krijgt een gratis set van tien uitnodigingskaarten.
  • Je krijgt een leuk presentje.

 

De spelregels van de verjaardagsbox

 

Kom altijd met één van je ouders/verzorgers naar onze speelgoedwinkel in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen. Kom ongeveer twee weken voor je verjaardagsfeest naar de speelgoedwinkel nabij Rhenen, zodat je vriendjes en vriendinnetjes genoeg tijd hebben om iets voor je uit te zoeken.

 

Bestel speelgoed of een verjaardagsbox

 

Bezoek onze speelgoedwinkel vlak bij Rhenen, Lienden en Opheusden om ons ruime aanbod aan speelgoed te bekijken. Ben je op zoek naar een ander mooi cadeau? Bekijk dan ook eens onze cadeauartikelen. Je kunt ons bellen via 0488-483888 of een e-mail sturen naar info@novykesteren.nl om een bestelling te plaatsen. Ook voor andere vragen kun je contact met ons opnemen.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten